Black Leather Jacket & The Guru Guru + After Party

Sep 25, '21 20:00


After Movie

Black Leather Jacket

 Stijl: Garage Psych Punk Rock n Roll
 Hometown: Antwerpen - BE
 Facebook: https://www.facebook.com/BlackLeatherJacketBand/

Je rock-'n-roll loepzuiver en onversneden?

Met het Antwerpse viertal Black Leather Jacket ben je aan het juiste adres.
Overstuurde gitaren, pompende baslijnen en explosieve drums ... maar vooral heerlijke songs, die rijkelijk refereren naar helden als Ty Segall, The Hives, Black Rebel Motorcycle Club of Black Sabbath.

De band heeft de platgetrede paden van de Vlaamse polderrock verlaten en ontwikkelde een eigen, internationaal klinkende sound: heldere garagerock, punk en rock 'n' roll.

Luister maar naar 'Intoxicated', 'Western World' of 'Village People' met de volumeknop op 11 en probéér dan maar eens niét met gebalde vuist in de

Members:

Alexander van der Wallen - vocals/guitars
Nicolas d’Exelle - guitars
Jens Leysen - guitars
Mathijs van der Wallen - drums

The Guru Guru

 Stijl: Noise Rock
 Hometown: Limburg - BE
 Website: https://www.theguruguru.com

Sinds 2012 handelt The Guru Guru in Borderline Rock. Denk: een leadvocal in een veelkleurige dwangbuis, opgejaagd door koortsige gitaren en een stuiptrekkende ritmesectie.

Met hoorbaar spelplezier worden de regeltjes van de indie-math-psycho-noise herschreven, hetgeen resulteert in weerspannige songs die bij momenten verrassend lekker binnenglijden.
Hun dope halen ze bij dezelfde dealer als bijvoorbeeld The Mars Volta.

The Guru Guru speelde +/- 150 binnen- en buitenlandse shows (Frankrijk, Spanje,UK, La Réunion, Duitsland, Zwitserland, Luxemburg, Nederland, Slovenië en Hongarije) in de laatste 2 jaar.

Live is The Guru Guru een must-see. Terwijl de energie van het podium komt gegutst, balanceert frontman Tom A. op het randje van een theatrale psychose – zoals een spast die met een scheermesje een ajuin pelt, in snikken uitbarst en schuimbekkend het publiek de schuld geeft.

Waarschuwing: pis niet in uw broek.

Members:

Tom Adriaenssens - vocals
Jan Viggria - guitar
Emiel Van Den Abbeele - guitar
Siemon Theys - drums
Brent Mijnendonckx - bass