The Killbots & Barrel Smoke + After Party

Dec 16, '23 20:00


The Killbots

 Stijl: Hard- / Stonerrock
 Hometown: Hechtel - BE
 Facebook: the.killbots.rock
 Instagram: the.killbots/

The Killbots maken een tweede entree. 

De Limburgse hardrockband won twintig jaar geleden de allereerste Limbonia

Vier jaar later kwam er het titelloze debuutalbum en was de motor opgebrand. Maar niet zonder eerst te zijn gepasseerd op festivals als Rock Herk, Pukkelpop, Suikerrock en Zwarte Cross.

The Killbots hadden al snel een stevige reputatie opgebouwd middels het produceren van veel decibels in de vorm van de fijnste hard- en stonerrock. 

De comebacksingle “We Have Lost Control” pikt onmiddellijk de draad op waar The Killbots die zestien jaar geleden heeft laten liggen. Het lijkt alsof de tijd nooit heeft stilgestaan. 

Hoewel The Killbots afstammen uit een tijd zonder smartphones of stabiel internet tout court, is de tijdsgeest geen haar veranderd. ‘The system is rigged and we are losing control’, Ook zonder solo’s of andere effecten houdt The Killbots zich trouw aan de punk-ethos van ‘less is more’.

Members:

Kristoff Martens - Guitar / Vocals
Patrick Remans - Drums
Michel “Fideel” Truyens - Bass
Frank Homolka - Guitar / Vocals

Barrel Smoke

 Stijl: Heavy Metal / Bluesrock
 Hometown: Limburg - BE
 Facebook: barrelsmokeofficial

Stel je voor, je zit in een oer-Amerikaanse kroeg, te midden de rook te wachten op de band die komt spelen. 

En dan is er Barrel Smoke. Ze komen uit Limburg maar ze hadden evengoed uit de Mid-West kunnen komen. Leren jekkers, mannen met baarden, het plaatje klopt. 

Samen combineren ze de energie van punk, het muzikaal vakmanschap van heavy metal en de intensiteit van zware bluesrock. Dit creëert live een onweerstaanbaar geheel, geschikt voor iedereen die de schouders ophaalt voor de laatste trends in de hitparades.


Members:

Ricky Smeets - Vocals
Tom Neeskens - Guitar
Ibe Schutters - Guitar
Rob Vanwiddingen - Bass
Dante Alders - Drums